ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η συνέχεια της φιλοσοφίας σχεδίασής μας. Με την ξεχωριστή σιλουέτα του τύπου coupé, το Range Rover Evoque είναι ένας εντυπωσιακός διάδοχος του οχήματος που κατέκτησε καρδιές σε όλον τον κόσμο.

PLUG-IN HYBRID

Το Range Rover Evoque Plug-in Hybrid συνδυάζει ένα 3-κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρ. με έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδουν συνολική ισχύ 309 ίππων. Επιλέξτε παράλληλο - υβριδικό ή ηλεκτρικό πρόγραμμα οδήγησης (EV Mode).

ON-ROAD

Η τέλεια ισορροπία μεταξύ αβίαστης ικανότητας και κομψότητας εντός δρόμου κάνουν το Range Rover Evoque τη χαρά της οδήγησης. Με μια σειρά από τεχνολογίες, που περιλαμβάνουν το Active Driveline7 και το Adaptive Dynamics8, το Range Rover Evoque προσφέρει συναρπαστική οδήγηση, σε κάθε δρόμο και σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

Το Range Rover Evoque που παρέχει πολλή ενημέρωση και ψυχαγωγία, είναι εξοπλισμένο με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας μας InControl, Touch Pro, στον βασικό εξοπλισμό. Συνδέει απρόσκοπτα εσάς και το όχημά σας με τον ευρύτερο κόσμο.

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

Από τη διαχείριση της κίνησης στην πόλη έως την παροχή χαρακτηριστικών πρόσθετης ασφάλειας, υπάρχει διαθέσιμη μια πληθώρα από πρωτοποριακές τεχνολογίες, στον βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό ή ως μέρος ενός πακέτου. Κάθε χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ενισχύει την απόλαυση του Range Rover Evoque.

ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ

Το Range Rover Evoque συνδυάζει κομψότητα με οδήγηση off-road και κάνει τις ακραίες οδηγικές συνθήκες να φαίνονται εύκολες με τα συστήματα Terrain Response 2*, Wade Sensing9 και Hill Descent Control4.

Μάθετε περισσότερα για το νέο Range Rover Evoque Plug-In Hybrid στη Σπανός ΑΕ.

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please write a subject for your message.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input